Nos, hát kezdjük az elején.

Szia, én Pocak vagyok, egy középkorú cicafiú. Semmi extra nincs bennem, nem vagyok “márkázott” meg kiállításokra hurcolt szegény pára, csak egy boldog cirmos, aki imád az udvarban egereket hajkurászni.

Van nekem két gazdám. Az egyikkel nagyon jól megvagyunk, imádom bevackolni magam az ölébe, és minden nap nagyon sokat dorombolok neki. Vele megértjük egymást, és érzem, hogy nagyon figyel rám. Hiányzik is, ha néha nincs itt. A másik gazdám is rendben van, ő a maga módján fogad el engem. Szokta ő is borzolni a bundámat, de ő valamiért nem hagyja, hogy az ölébe másszak, és nem is annyira bújós gazdi. Sebaj, azért vele is rendben vagyunk.

A helyzet az, hogy a bújós gazdám kitalálta, hogy milyen jó lenne, ha összeszednénk egy csomó történetet, információt meg minden hasznosságot, ami a cicákról szól, hogy meglegyenek egy helyen. Így, ha egy másik cica (vagy a gazdija) szeretne olvasgatni, vagy ha épp egy másik cica beteg, és orvos kellene, esetleg egy kezdő gazdi próbálná megérteni, hogy mit is mond neki a cirmosa, akkor mindent megtalálnának egy helyen.

Mivel ez szerintem is egy szuper ötlet – ugye, mondtam, hogy megértjük egymást?! 🙂 – ezért hát megszületett ez az oldal, a cicák életének mindenféle dolgairól. Fogok neked sok dolgot mesélni, és a gazdám is összegyűjt majd olyan információkat, amiket én nem tudok.

Remélem, követed majd a történeteinket, és tudunk velük segíteni, hogy közelebb kerülj a világomhoz, a cicák világához.

Pocak

Hozzászólás Facebook felhasználóként